Wegenwerken Boutersemstraat/Kwikkelberg

Gepubliceerd op woensdag 8 mei 2024 om 14:25
Doorgang van Boutersem naar Lubbeek via Kerkomsesteenweg onderbroken vanaf 14/05.

In samenwerking met Fluvius wordt door de gemeente Lubbeek de bestaande riolering in de Boutersemstraat en de Kwikkelberg vernieuwd en vervangen door een gescheiden stelsel. Na de rioleringswerken wordt ook het wegdek opnieuw aangelegd met fietspaden in de Boutersemstraat. De voorbereidende werken aan de leidingen werden reeds uitgevoerd door de nutsmaatschappijen. 

Dinsdag 14 mei 2024 wordt er gestart met de opbraak van betonverharding en rioleringswerken in de Boutersemstraat vanaf de gemeentegrens met Boutersem en zo richting Kwikkelberg. De Kerkomsesteenweg zal afgesloten zijn vanaf de grens met Lubbeek (Koppeleikenstraat). Er zal op dit traject dus geen doorgang mogelijk zijn naar Binkom. Een omleiding naar Lubbeek / Tielt-Winge is voorzien via de Malendriesstraat – Kalenberg en via het centrum van Lubbeek. De Koppeleikenstraat en handelaars blijven steeds bereikbaar. 

Meer informatie over het verloop en de fasering van de werken kan je terugvinden via  lubbeek.be/wegenwerken-boutersemstraatkwikkelberg