naar inhoud

Loopclub Voetweg 41

Voetweg 41 is een Boutersemse loopclub die genoemd is naar een van de mooiste voetwegen van Boutersem. Deze voetweg is  gelegen langs de Velpebeek, achter het rustoord Vondelhof, tevens de locatie van de Finse piste.

De club organiseert 3 trainingen per week op dinsdagavond, donderdagavond en zondagochtend. Dinsdag komen we samen om 20 uur op de parking van de Sport’o’droom, donderdag om 20 uur op het dorpsplein van Boutersem en zondag om 10 uur afwisselend in een van de deelgemeenten van Boutersem.

Wie zich aanmeldt bij de club krijgt een wekelijkse mail doorgestuurd met het weekprogramma. Dit biedt een afwisselend trainingsprogramma aan, gaande van trage duurlopen tot kortere uptempolopen.

Voetweg 41 houdt eraan zoveel mogelijk langs de Boutersemse onverharde wegen en/of voetwegen te lopen. Het geeft de leden de kans om hun gemeente beter te leren kennen en te genieten van de prachtige natuur, de velden en de bossen. Je komt op plaatsen waar men alleen nooit zou terechtkomen.

Ook het sociale aspect van de club is erg belangrijk. Je leert mensen kennen uit je eigen dorp. Samen inspanningen leveren, samen grenzen verleggen en samen nagenieten schept een hechte band. Indien de leden dit wensen, kunnen zij een loopshirt of fluohesje met logo van de club aankopen.

Jaarlijks organiseert Voetweg 41, in samenwerking met de gemeente, zijn eigen “Trage Wegen Jogging” in Boutersem. Voetweg 41 neemt ook deel aan activiteiten van derden, zoals bv. de eindejaarscorrida in Leuven, de Antwerp 10 miles, allerlei joggings in de buurt etc.

Contactgegevens

website
website

Voorzitter

naam
Katleen Leemput
adres
Eksterstraat 453370 Boutersem
tel.
016 29 32 60 / 0479 48 86 62
e-mail
e-mail

Contact

naam
Katleen Leemput
adres
Eksterstraat 453370 Boutersem
tel.
016 29 32 60 / 0479 48 86 62
e-mail
e-mail

Categorie