13+ Boutersem

Wie zijn we?

Een toffe bende jongeren tussen 12 en 18 jaar die ongeveer een keer per maand samenkomen in de pastorie van Boutersem. Een groep waarin je jezelf mag zijn, waarin je knettergek mag doen, waarin je het beste van jezelf kan geven en waarin je je kan amuseren met je medeplussers!

Wat doen we?

Op een speelse manier houden we ons bezig met onderwerpen als vertrouwen, vriendschap, verliefdheid, geloof, afscheid nemen, derde wereld,… Op een 13+ activiteit wordt er vaak een spel gespeeld rond een bepaald thema. Achteraf of tijdens het spel praten we dan met elkaar over dit thema en wisselen we van gedachten.

En soms trekken we er samen op uit om de handen uit de mouwen te steken voor het goede doel. Zo hebben we bijvoorbeeld al een aantal keer plantjes verkocht voor Kom op tegen kanker en opgediend op de solidariteitsmaaltijd.

Af en toe komen we ook gewoon bijeen om ons eens goed te ontspannen, dan kijken we naar een film, of gaan we een keer per jaar op weekend.

In de zomer is er onze vijfdaagse trektocht. Een niet te missen avontuur waarop je volop kan genieten van een stevige groep die de handen in elkaar slaat om samen elke berg en blaar te trotseren. Samen onderweg zijn, samen groep vormen, samen zingen, samen de leiding plagen, lachen, babbelen en genieten, dat is 13+!

Contact

Dorpstraat , 3370 Boutersem
13plusboutersem@gmail.com
Website
plus13boutersem.wordpress.com/

Voorzitter

Brecht Decuyper

Groenstraat 104 , 3370 Boutersem
Tel.
0479856308
13plusboutersem@gmail.com

Secretaris

Tine Vandecasteele

, 3370 Boutersem
13plusboutersem@gmail.com

Contact

Brecht Decuyper

Groenstraat 104 , 3370 Boutersem
Tel.
0479856308