Vakantiewerking

Tijdens de zomervakantie organiseert de dienst Vrije tijd van de gemeente Boutersem in samenwerking met Sporta en Ferm haar jaarlijkse vakantiewerking voor alle kinderen tussen 3 en 16 jaar. Enthousiaste animatoren - ondersteund door de dienst Vrije tijd - zetten zich in om leuke activiteiten te plannen en je kinderen een onvergetelijk leuke tijd te bezorgen. Leuke kindjes, enthousiaste monitoren, originele knutselactiviteiten en grappige spelletjes zijn de hoofdingrediënten van deze dolle weken.

Algemene info 

De vakantiewerking gaat jaarlijks door in juli en augustus. Enkele maanden voor de aanvang van de vakantiewerking (maand april) lees je meer concrete informatie via deze pagina. Opgelet: op de feestdagen 11 juli en 21 juli is er geen kleuter- en geen speelpleinwerking.

Speelpleinwerking in samenwerking met Sporta

De volledige speelpleinwerking voor de 7- tot 15-jarigen gebeurt in samenwerking met Sporta. 

Kleuterwerking door Ferm Kinderopvang

De kleuterwerking zal volledig door Ferm Kinderopvang georganiseerd worden. Ook de inschrijvingen verlopen via Ferm. Deze keuze komt tegemoet aan de grote opvangvraag. We hopen hiermee meer kinderen opvang te kunnen bieden.

Enkel tijdens de sluiting van Ferm wordt de kleuterwerking georganiseerd door de gemeente in samenwerking met Sporta. Voor deze periode verlopen de inschrijvingen wel via de gemeente. 

Inschrijvingen

Inschrijven voor de speelpleinwerking kan vanaf begin mei via onderstaande link:

https://boutersem.ticketgang.eu/

Voor de kleuterwerking moet je inschrijven bij Ferm (met uitzondering van de periode dat de gemeente de werking overneemt - zie hierboven)

Wil jij graag monitor zijn op de vakantiewerking?

Monitoren kunnen zich aanmelden via www.sportakampen.be/monitor-worden

Contact

Vrije tijd
Nu gesloten

De dienst werkt op afspraak. Kies optie 4 bij telefonisch contact.
Adres
Neervelpsestraat 11 , 3370 Boutersem Gemeentehuis Boutersem
Tel.
016 72 10 60
vrijetijd@boutersem.be
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten