Vacatures Lokaal Bestuur Boutersem

Werken bij het Lokaal Bestuur Boutersem?

Dat is boeiend en afwisselend werken in een mooie groene omgeving. Dat is meewerken aan de toekomst van een Buitengewoon Boutersem als dynamisch landelijke gemeente. Dat is samenwerken in een team van fijne collega’s met een hart voor de gemeente.

Het Lokaal bestuur Boutersem is verspreid over drie locaties. De Technische dienst en de groendienst zijn gehuisvest langs de Kerkomsesteenweg vlak bij het Cultureel Centrum en de Bibliotheek. Het Sociaal Huis vind je in hartje Roosbeek, een van de deelgemeenten van Boutersem. De administratie werkt in de mooie groene omgeving van het prachtige kasteel van Kwabeek, in Vertrijk.

Werken voor een Lokaal bestuur is ten dienste staan van anderen maar je vindt bij ons een goede balans tussen werk en privé dankzij onder meer een gunstige verlofregeling, glijdende werktijden en de mogelijkheid tot telewerk. Naast flexibiliteit en een passende verloning kan je ook genieten van extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een fietsvergoeding, terugbetaling woon-werk verkeer (openbaar vervoer), tweede pensioenpijler, hospitalisatieverzekering, Pluspas.

Voel je het al kriebelen? Ontdek dan hier onze vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures.