Standhouders gezocht voor Proef ons park

Gepubliceerd op maandag 24 jun 2024 om 08:35
Op zondag 15 september gaat ‘Proef ons park’ door, een bruisende dag vol activiteiten in het domein van Kwabeek.

We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers om deze dag nog specialer te maken! De traditionele streekproductenmarkt wordt immers uitgebreid met een ambachtenmarkt. Als standhouder krijg je de kans om jouw ambachtelijke producten te presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Of je nu lokale lekkernijen produceert of ambachtelijke kunstwerken maakt, wij nodigen je met veel plezier uit om deel te nemen aan dit evenement. We zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer en bieden voldoende ruimte en faciliteiten voor al onze standhouders. Deelname is gratis.

Deelnemers dienen rekening te houden met onderstaande richtlijnen:

  • aanwezigheid op zondag 15 september van 10 tot 18 uur
  • locatie: Domein van Kwabeek, Neervelpsestraat 11, Boutersem
  • de focus ligt op het aanbieden/verkopen van streekproducten en ambachtelijke producten

Inschrijven

Ben jij trots op jouw producten of creaties? Meld je dan aan als standhouder ten laatste op 18 augustus door het formulier via het E-loket in te vullen (link onderaan deze pagina).

Je vindt het inschrijvingsformulier (dat je dan schriftelijk kan invullen) ook in het gemeentelijk informatieblad INFO Boutersem juli-augustus, dat eind juni wordt bedeeld in alle brievenbussen.

OPGELET: Je inschrijving verzekert geen deelname. Er zijn immers een beperkt aantal beschikbare plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een gevarieerd aanbod aan producten. Je deelname is pas definitief na schriftelijke bevestiging van de dienst Vrije tijd.

Meer info of vragen?

Contacteer dan de dienst Vrije tijd.

Contact

Vrije tijd
Nu gesloten

De dienst werkt op afspraak.
Adres
Neervelpsestraat 11 , 3370 Boutersem Gemeentehuis Boutersem
Tel.
016 72 10 74
vrijetijd@boutersem.be
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten