Seniorengids

De voorbije jaren is het beeld over ‘ouder worden’ ingrijpend veranderd. 

Senioren vormen een steeds grotere groep binnen onze samenleving. 

Al te vaak wordt er in de media aandacht geschonken aan de negatieve gevolgen van ‘vergrijzing’. Wij willen het liever hebben over de positieve kanten van het ouder worden. Senioren blijven langer actief en gaan meer dan ooit op zoek naar alle mogelijkheden die het sociale, sportieve en culturele leven te bieden heeft. De senioren nemen steeds meer deel aan het sociaal leven in onze gemeente. Zij zijn de drijvende kracht in vele verenigingen of organisaties. 

Communicatie met senioren is zeer belangrijk. Het aanbod van diensten, premies en kortingen voor senioren is groot en complex. Vaak loop je verloren in het doolhof. Vanuit het Sociaal Huis ontwikkelden we voor jou deze seniorengids waarin we alles op een rijtje probeerden te zetten. We trachtten van deze gids een gebruiksvriendelijke wegwijzer voor 65-plussers te maken. De gids biedt een overzicht van alle mogelijke zaken waarmee jij als senior wordt geconfronteerd. In de gids is ook ruimte voorzien voor jouw persoonlijke notities. Wij hopen dan ook dat jij als senior er je weg in zal vinden. 

Leg deze gids zeker binnen handbereik. 

Deze seniorengids is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Eventuele onvolmaaktheden zijn uiteraard altijd mogelijk. Ben je toch aan onze aandacht ontsnapt en behoor je tot één van de vermelde dienstverleningen, meldt het aan het Sociaal Huis Boutersem. Zo help je ons bij de samenstelling van de volgende editie.

Contact

Sociaal Huis
Nu gesloten

Adres
Oude Baan 24 , 3370 Boutersem
Tel.
016 73 44 78
sociaalhuis@boutersem.be
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten