naar inhoud

Nieuws : Coronavirus

 • Corona: Groen licht voor heropening niet-essentiële winkels

  delicatecccoley-christine-catalano za 28 nov
  Het Overlegcomité heeft op 27 november de epidemiologische situatie in ons land besproken. Ondanks de lichte verbetering van de gezondheidssituatie, bevindt ons land zich nog steeds op COVID-alarmniveau vier.
 • Corona: aangepaste teststrategie vanaf 23 november 2020

  delicatecccoley-christine-catalano ma 23 nov
  Vanaf 23 november kunnen mensen zonder symptomen zich opnieuw laten testen.
 • Corona: Gouverneur reglementeert huis-aan-huis-verkoop verenigingen

  corona verkoop verenigingen ma 9 nov
  De gouverneur van Vlaams-Brabant heeft in een politiebesluit van 4 november 2020 een artikel opgenomen waarin de ‘occasionele verkoop van goederen door verenigingen’, wordt geregeld.
 • Corona: Hou vol!

  delicatecccoley-christine-catalano ma 9 nov
  Er is enorm veel viruscirculatie in de samenleving. We moeten beseffen dat elk sociaal contact in de huidige omstandigheden een risico kan betekenen op een mogelijke besmetting. We moeten de komende weken dan ook heel bewust omgaan met onze sociale contacten.
 • Corona: Situatie in Boutersem

  delicatecccoley-christine-catalano di 3 nov
  Ook de cijfers in Boutersem volgen jammer genoeg de nationale tendens. De voorbije 7 dagen werden 45 positieve coronatests in Boutersem genoteerd!
 • Corona: Verstrengde lockdown vanaf 2 november

  corona30okt za 31 okt
  De federale regering en de regeringen van de deelstaten hebben beslist om over te gaan tot een verstrengde lockdown. De strengere regels zijn nodig om de toenemende druk op onze ziekenhuizen een halt toe te roepen en de besmettingscurve zo snel en radicaal mogelijk om te buigen.
1-6 Van 6