naar inhoud

Nieuws : Coronavirus

 • Corona: Alle uitnodigingen voor de kindervaccinatie in Zuidoost Hageland zijn verstuurd

  Affiche COVID-19-vaccinatie 5-11-jarigen - A4_HR_0 (002).png wo 12 jan
  Alle uitnodigingen voor de vaccinatie van de 5- tot 11-jarigen zijn verstuurd. In de uitnodigingsbrief staat een code waarmee je een afspraak kunt inboeken in het Kindervaccinatiepunt in Tienen.
 • Corona: Hoe jezelf tegen omikron beschermen?

  20220106-omikron ma 10 jan
  Het Overlegcomité van 6 januari heeft de epidemiologische situatie besproken. De snelle verspreiding van de omikronvariant zorgt voor een forse stijging in het aantal besmettingen. Daarom wordt gekozen voor het aanhouden van de lopende maatregelen.
 • Corona: update situatie Boutersem januari 2022

  samen veilig de winter door.jpg wo 5 jan
  De voorbije dagen is het aantal besmettingen in Boutersem bestendig toegenomen. Waakzaamheid is geboden. Bijkomende beperkingen worden op dit ogenblik niet nodig geacht maar we roepen iedereen uitdrukkelijk op om de bestaande beperkingen te respecteren.
 • Corona: Kindervaccinatie in Zuidoost Hageland

  Affiche COVID-19-vaccinatie 5-11-jarigen - A4_HR_0 (002).png di 4 jan
  Net als overal in Vlaanderen, gaat ook in Zuidoost Hageland de kindervaccinatiecampagne in januari van start. In overleg met alle betrokken partners, werd er beslist om slechts één kindervaccinatiepunt in te richten binnen de eerstelijnszone.
 • Telefonische bereikbaarheid helpdesk vaccinatiecentrum

  helpdesk vaccinatiecentrupm tienen.jpg di 4 jan
  Vragen over je vaccinatie in Tienen? Voor zowel vragen over de gewone vaccinatie, boostervaccinatie of kindervaccinatie kan je terecht bij de helpdesk van het vaccinatiecentrum Tienen. De helpdesk zal de komende weken terug elke weekdag van 9 u tot 16 u telefonisch beschikbaar zijn.
 • Boutersem opent opnieuw haar stille studeerruimte voor studenten

  stille studeerruimte do 23 dec
  'Silent Places' - In samenwerking met Magazijn De Snoek heropent de gemeente Boutersem een stille studeerruimte voor studenten, en dit vanaf maandag 27 december.
 • Corona: extra maatregelen tegen omikronvariant

  FOD_WEBSITE_2212_COVID_HEADER_NL do 23 dec
  Overlegcomité van 22 december verscherpt preventieve gezondheidsmaatregelen tegen omikronvariant
 • Corona: versnelling campagne boostervaccinatie

  FOD_WEBSITE_1012_COVID_HEADER_NL ma 20 dec
  Vanaf nu kunnen mensen die gevaccineerd zijn met een mRNA-vaccin (Pfizer of Modena) al na 4 maanden uitgenodigd worden voor hun boostervaccin. De termijnen van QVax worden ook aangepast.
 • QVAX opnieuw beschikbaar voor boostervaccinatie

  QVax.png di 7 dec
  QVAX wordt opnieuw ter beschikking gesteld voor de boostervaccinatie. Iedereen die in aanmerking komt kan zich op deze elektronische reservelijst inschrijven om sneller uitgenodigd te worden.
 • Corona: Extra maatregelen in Boutersem

  delicatecccoley-christine-catalano do 2 dec
  De voorbije weken neemt de corona incidentie in Boutersem sterk toe. Dit is vooral zo onder jonge gezinnen. Onze gemeente wordt geconfronteerd met een situatie waarbij vooral kinderen elkaar en hun naaste familie besmetten.
 • Corona: hoe herken je de officiële uitnodiging voor vaccinatie?

  boostervacc-phishing do 2 dec
  Opgelet! Er circuleren momenteel valse uitnodigingsmails voor de boostervaccinatie. Laat je niet vangen, en controleer steeds de afzender!
 • Corona: Winterpakket

  winterpakket-corona-2021 ma 29 nov
  Overlegcomité stelt nieuw pakket maatregelen voor om de winter door te komen.
 • Corona: Verbrede mondmaskerplicht en verplicht telewerk

  delicatecccoley-christine-catalano do 18 nov
  Het Overlegcomité heeft gisteren de coronasituatie in ons land besproken en een reeks nieuwe beschermingsmaatregelen beslist. Zo komt er een brede mondmaskerplicht en verplicht telewerk. Een strikte naleving is noodzakelijk als we een lockdown willen vermijden.
1-13 Van 13