naar inhoud

Nieuws : Wegen en groen

 • UPDATE Herstellingen op de Rijksweg tussen Holsbeek en Tienen

  verkeersbord_werken_bewerkt di 20 okt
  Laatste asfalteringswerk in Binkom start in de avond van 26 oktober. De aannemer voert de asfalteringswerken uit in de avond/nacht van maandag 26 oktober op dinsdag 27 oktober.
 • Voortaan 50 km/u op Leuvensesteenweg tussen Aarschotsebaan en bebouwde kom Boutersem

  zone50 leuvensesteenweg ma 19 okt
  De snelheidslimiet op de Leuvensesteenweg wordt vanaf dinsdag 20 oktober al een stuk voor de bebouwde kom van Boutersem verlaagd van 70 naar 50 kilometer per uur. Het is de eerste stap van een reeks veiligheidsmaatregelen op korte termijn in afwachting van de herinrichting van de Leuvensesteenweg.
 • Volledige onderbreking Kerkomsesteenweg en Malendriesstraat vanaf 26 oktober 2020

  Molendries-onderbrekingKKS do 15 okt
  In het kader van het Projector 'Collector Molendries' te Kerkom wordt de Kerkomsesteenweg in Kerkom afgesloten vanaf 26 oktober 2020 t.e.m. 13 november. Ook de Malendriesstraat wordt afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld.
 • Geen sluikstort maar tijdelijke opslag

  tijdelijke-opslag-kolemveld ma 12 okt
  Recent ontving de gemeente enkele klachten over een vermeend sluikstort met aarde en betonpuin aan het begin van de Vertrijkstraat bij Kolemveldstraat (zie opslagplaats op het plannetje in bijlage). Dit zorgt uiteraard voor een moeilijke doorgang voor wandelaars, fietsers en ruiters.
 • Wist je dat ...

  wo 30 sep
  Informatie over wegeniswerken, nutswerken en evenementen kan je terugvinden via het stratenplan op de gemeentelijke website.
 • Blijf op de hoogte van omleidingen op jouw lijn

  de lijn ma 27 jan
  De bussen van De Lijn moeten vaak een omleiding volgen door wegenwerken of evenementen. Wil jij hier graag op voorhand van op de hoogte zijn? Schrijf je in op de nieuwsbrieven van De Lijn.
1-6 Van 6