naar inhoud

Nieuws : Mobiliteit

 • Fietsdiefstallen aan station van Vertrijk

  pexels-markus-spiske-1268125.jpg wo 18 nov
  Verdween jouw fiets recent aan het station van Vertrijk? Deed je hier melding van bij de politie?
 • Nachtnet Leuven - tijdelijke pauze

  ma 9 nov
  Vanaf 6 november zijn de laatavond- en nachtbediening in Gent, Leuven, Brugge en Oostende, in overleg met de betrokken steden en met aandacht voor de bediening van de zorgsector, ingekort.
 • Omleiding Kerkomsesteenweg tussen Leuvensesteenweg en Nieuwstraat

  omleiding KKS nov2020 ma 9 nov
  Van 9 november t.e.m. 30 november 2020 geldt er enkelrichtingsverkeer op de Kerkomsesteenweg tussen de Leuvensesteenweg en de Nieuwstraat.
 • Voortaan 50 km/u op Leuvensesteenweg tussen Aarschotsebaan en bebouwde kom Boutersem

  zone50 leuvensesteenweg ma 19 okt
  De snelheidslimiet op de Leuvensesteenweg wordt vanaf dinsdag 20 oktober al een stuk voor de bebouwde kom van Boutersem verlaagd van 70 naar 50 kilometer per uur. Het is de eerste stap van een reeks veiligheidsmaatregelen op korte termijn in afwachting van de herinrichting van de Leuvensesteenweg.
 • Nieuwe studie opgestart in fietssnelweg Leuven-Tienen F24

  F24 do 15 okt
  Om een vlotte fietsverbinding tussen Tienen en Leuven te voorzien, blijft er nog steeds een belangrijke schakel ontbreken: het stuk tussen Boststraat (Boutersem) en de terrassen van Kumtich (Tienen). Het is dit stuk dat de Provincie nu verder zal ontwerpen en aanleggen.
 • Boutersem behoort tot de Leuvense vervoerregio

  vvrleuven-some1 wo 14 okt
  Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen.
 • Geen sluikstort maar tijdelijke opslag

  tijdelijke-opslag-kolemveld ma 12 okt
  Recent ontving de gemeente enkele klachten over een vermeend sluikstort met aarde en betonpuin aan het begin van de Vertrijkstraat bij Kolemveldstraat (zie opslagplaats op het plannetje in bijlage). Dit zorgt uiteraard voor een moeilijke doorgang voor wandelaars, fietsers en ruiters.
 • Wist je dat ...

  wo 30 sep
  Informatie over wegeniswerken, nutswerken en evenementen kan je terugvinden via het stratenplan op de gemeentelijke website.
 • Blijf op de hoogte van omleidingen op jouw lijn

  de lijn ma 27 jan
  De bussen van De Lijn moeten vaak een omleiding volgen door wegenwerken of evenementen. Wil jij hier graag op voorhand van op de hoogte zijn? Schrijf je in op de nieuwsbrieven van De Lijn.
1-9 Van 9