naar inhoud

Nieuws : Werken

 • Verlenging deadline inschrijving standplaats Middeleeuwse markt 750 jaar Kwabeek

  AFFICHE-750jaarKwabeek.jpg do 16 sep
  Het kasteeldomein van Kwabeek wordt omwille van haar 750ste verjaardag ingekleed in een Middeleeuws decor! Er zal ook een ambachtenmarkt zijn met demonstratie en verkoop van ambachtelijke produkten. Wil jij graag een standje op deze markt. Schrijf je dan NU nog in!
 • Werken verbindingsriolering Kerkomsesteenweg Kerkom

  Naamloos.png wo 15 sep
  De aanleg van de riolering in de Koppeleikenstraat is nagenoeg uitgevoerd, er kan gestart worden met de werken voor de heraanleg van het wegdek. Volgens de planning kan half november de eerste laag asfalt geplaatst worden (onderlaag).
 • Vacature bij gemeente Boutersem

  VACATURE wo 8 sep
  Gemeente Boutersem is op zoek naar een gedreven werkleider Technische Dienst & medewerker Technische Dienst (gebouwen/wegenploeg/groendienst) die ontzettend veel goesting heeft om mee te helpen bouwen aan de toekomst van een buitengewoon Boutersem als dynamisch landelijke gemeente.
 • Ernstige droogte van 15 maart tot 15 september 2020

  wo 25 aug
  In het Belgisch Staatsblad van 13 juli 2021 is het besluit van de Vlaamse Regering van 2 juli 2021 verschenen waarbij de ernstige droogte die heeft plaatsgevonden van 15 maart tot 15 september 2020 als een ramp wordt beschouwd.
1-4 Van 4