naar inhoud

Nieuws : Welzijn

 • Hou je bescherming tegen COVID-19 op het hoogste niveau met een herhalingsvaccin

  Webbanner herhalingsvaccinatie_300x100.png wo 13 okt
  Ben je ouder dan 65 jaar, dan mag je de komende weken een uitnodiging verwachten om je een derde keer te laten vaccineren tegen COVID-19. Dokters en wetenschappers raden ten stelligste aan om daarop in te gaan. Met een herhalingsvaccinatie blijf je het beste beschermd tegen COVID-19.
 • Vaccinatiecentra Tienen en Landen blijven open!

  Vaccitaxi.png ma 11 okt
  Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel: de vaccinatiecentra in Tienen en Landen blijven allebei minstens tot het einde van het jaar open. Zo kunnen alle 65+’ers hun boostervaccin krijgen in hun vertrouwde vaccinatiecentrum.
 • Open Sportcafé

  affiche sportcafe 2021 wo 6 okt
  Heb je ideeën om sportieve uitdagingen op te zetten en zo als gemeente de #sportersbelevenmeer-award van Sport Vlaanderen te behalen?
 • Aanpassing openingsuren dienst Burgerzaken

  do 30 sep
  Vanaf oktober zal de dienst burgerzaken op dinsdag doorlopend open zijn tot 19 u. Je moet wel vooraf een afspraak maken. Zo kunnen we een vlotte doorloop verzekeren en iedereen de correcte dienstverlening geven.
 • Naschools sporten: inschrijvingen starten 11 september

  picto naschools sporten vr 10 sep
  Ben je als ouder op zoek naar een sportieve uitdaging voor je kind na de schooluren? Dan is het 'Naschools sporten' (gemeente i.s.m. Sporty vzw) misschien een idee?
 • Vrijwilligers gezocht voor huistaakbegeleiding

  Wewantyou di 31 aug
  Wil je graag kinderen helpen bij het maken van hun huistaken? Dan is het Sociaal Huis Boutersem naar jou op zoek!
 • The Last Mile: op naar een nog hogere vaccinatiegraad!

  122139040_103249008249245_9041572531630120163_n.png wo 11 aug
  Met een globale vaccinatiegraad van 81,47 %, en zelfs 93,78% bij de volwassen bevolking, scoort Zuidoost Hageland boven het Vlaamse gemiddelde. Maar we zijn er nog niet, en dus zetten we The Last Mile van de vaccinatiecampagne volop in op de laatste nog niet gevaccineerde 12+’ers.
 • Word vrijwilliger in het vaccinatiecentrum!

  Vaccinatie_vrijwilligers oproep Tienen&Landen_Tekengebied 1.jpg wo 26 mei
  Om alle inwoners van de eerstelijnszone Zuidoost Hageland zo snel en efficiënt mogelijk te vaccineren tegen COVID-19, kunnen we alle hulp gebruiken. Daarom is het vaccinatiecentrum op zoek naar vrijwilligers!
1-8 Van 8