naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantiewerking 2020 - extra info nav corona-contactopsporing

22 juni ’20 (ma)
In het kader van de Covid-19 (corona) epidemie zijn wij als organisator verplicht om voor de zomer van 2020 extra informatie te vragen in het kader van contact tracing.

Wetgeving verplicht ons om:

  1. Een extra medische fiche in te (laten) vullen om te kunnen bepalen of jouw kind tot een risicogroep behoort.
  2. Een uitgebreid contactenlogboek bij te houden van de contacten op het speelplein/sportkamp. We geven dit door aan de wettelijk aangeduide contact tracers indien zij met ons contact opnemen in het kader van het opsporen van contacten van een Covid-19 besmetting.

We vragen ook aan jullie (ouders) om hier zelf een verantwoordelijkheid in te nemen, en een (mogelijke) besmetting binnen uw gezin aan ons te laten weten zodat wij zelf maatregelen kunnen nemen.

Uiteraard gaan wij met medische informatie altijd discreet om. Wij geven geen medische gegevens door aan andere ouders, enkel aan de aangeduide ambtenaren van het contactcenter of van justitie (=contact tracers die hiertoe de opdracht kregen).

Iedereen is verplicht om deze fiche in te vullen per kind en af te geven de eerste dag van hun aanwezigheid.

Je vindt de medische fiche in bijlage.

Wie zich inschreef krijgt deze fiche deze week ook per mail via de Jeugddienst.


Tijdens de zomervakantie organiseert de gemeente Boutersem haar jaarlijkse speelpleinwerking voor alle kinderen tussen 3 en 16 jaar.

Alle info vind je terug via onderstaande link:

www.boutersem.be/vakantiewerking

Nieuwsoverzicht