naar inhoud

Versterkingsritten met autocars worden stopgezet bij De Lijn

30 september ’21 (do)
Tijdens het hoogtepunt van de corona-epidemie werden op initiatief van Vlaams minister van mobiliteit Lydia Peeters extra autocars ingezet tijdens de schoolspits om drukbezette voertuigen van De Lijn te versterken.

De autocars reden ook in de maand september nog. Doordat de vaccinatiegraad van jongeren gemiddeld vrij hoog ligt in Vlaanderen werd er beslist dat deze versterkingsritten echter niet meer zullen rijden vanaf 1 oktober. 

Wat ongewijzigd blijft, is de inzet van de volledige vloot bussen en trams van De Lijn. Ook de vertrouwde versterkingsritten op spitsmomenten en op de belangrijkste assen, evenals de inzet van extra en grotere voertuigen, blijft behouden.


Meer info via:

delijn.be/nl/overdelijn/nieuws/bericht/28282/versterkingsritten_met_autocars_worden_stopgezet

Nieuwsoverzicht
De Lijn

Mobiliteit

adres
Neervelpsestraat 113370 Boutersem
tel.
016 72 10 79
e-mail
mobiliteit@boutersem.be
Vandaag gesloten

Omwille van CORONA: gemeentehuis en OCMW: enkel open op afspraak (klik op de link voor meer info en om je afspraak digitaal of telefonisch in te plannen).

! Omwille van wegenwerken in de Smidstraat/Neervelpsestraat en Stationsstraat is het gemeentehuis moeilijk bereikbaar. Voor up-to-date informatie over de werken en de omleidingen kan je terecht op https://www.wegenenverkeer.be/boutersem

De gemeentediensten zijn steeds telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren. 

Lees meer artikels over