naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Compostactie op recyclageparken Ecowerf

02 september ’21 (do)
Actie Van Ecowerf en Vlaco van 1 september t.e.m. 31 oktober 2021 (zolang de voorraad strekt).

Het najaar is een ideaal moment om je tuin te verwennen met compost. Om dat te vieren, krijg je in september en oktober gratis een paar tuinhandschoenen (zolang de voorraad strekt) bij de aankoop van compost op het recyclagepark. EcoWerf organiseert de actie i.s.m. Vlaco. Koop je 3 zakken compost? Dan doe je extra profijt: EcoWerf schenkt jou er 1 zak gratis bovenop (zolang de voorraad strekt)!

Compost is een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. Met een portie compost voorzie je je planten en bomen van een voorraad voedingssupplementen bij de aanplant, het geeft jouw gazon een opkikkertje en het is de ideale partner in de strijd tegen droogte. Zo wapen je je tuin tegen langere droogte- en hitteperiodes volgende zomer.

Maar dat niet alleen, ook het klimaat viert mee. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseer je immers een voetafdrukvermindering en sluit je de kringloop. Compost is een 100% natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel: het is gegarandeerd stabiel, gehygiëniseerd en humusrijk.

Zakken compost van 40 liter kan je aankopen op alle recyclageparken van EcoWerf. Meer info over de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis, compostgebruik, samenstelling: www.ecowerf.be

Wil je alles weten over de voordelen van compostgebruik in het najaar? Raadpleeg dan de website van EcoWerf:
https://www.ecowerf.be/compost-gebruiken-in-het-najaar

Nieuwsoverzicht