naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Veiligheidsmonitor 2021

20 september ’21 (ma)
De verzending van de enquêtes heeft vertraging opgelopen. Deze zullen in de bussen vallen vanaf 18 oktober en niet half september zoals eerder gemeld.

Als politiezone nemen wij dit jaar deel aan de Veiligheidsmonitor (een vragenlijst rond veiligheid en criminaliteit), die momenteel in volle voorbereiding is.

De Veiligheidsmonitor is een enquête die bij de bevolking gevoerd wordt over verschillende veiligheidsthema’s. Via dit kanaal word je als burger bevraagd over jouw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. 400.000 personen werden op toevalligerwijze geselecteerd en zullen een vragenlijst ontvangen. Het initiatief wordt georganiseerd door de politie, in samenwerking met de Federale Overheidsdienst (FOD) Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.

De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van jouw gemeente. Wij vragen de inwoners die een vragenlijst ontvangen, om de nodige tijd te nemen om de vragen van de enquête te beantwoorden. Jouw medewerking is dus van groot belang. Deelnemen kan eenvoudig, online via internet of via een vragenlijst op papier. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Concreet worden de verschillende vragenlijsten dit jaar in de week van 18 oktober verspreid. Wie via een statistische toevalssteekproef wordt geselecteerd, zal de enquête in de brievenbus krijgen. De resultaten worden in het eerste semester van 2022 verwacht.

Alvast bedankt voor je deelname!

Nieuwsoverzicht
luidspreker

Politie

adres
Leuvensesteenweg 310 A3370 Boutersem
tel.
016 73 31 12
fax
016 73 48 77
e-mail
pz.lubbeek.wijk.boutersem@police.belgium.eu
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u

OPGELET:

maandag van 9 u tot 12 u : vrije toegang en op afspraak.

dinsdag van 17 u tot 20 u : vrije toegang en op afspraak.

woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9 u tot 12 u : enkel op afspraak!

Afspraken kunnen geboekt worden via de website van PZ Lubbeek:

www.pzlubbeek.be

Check de website voor de openingsuren van alle wijkcommissariaten.

Lees meer artikels over