naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Start fase 3 werken verbindingsriolering Kerkomsesteenweg Kerkom

04 oktober ’21 (ma)
Vanaf 06/10/2021 zal het kruispunt Kerkomsesteenweg - Kumtichsestraat / Malendriesstraat gedurende maximaal 20 kalenderdagen afgesloten zijn voor de heraanleg. Er is in die periode geen doorgaand verkeer mogelijk.

Ten laatste op 26/10/2021 zal het kruispunt terug in dienst genomen kunnen worden voor de rijrichting Kerkomsesteenweg – Malendriesstraat en omgekeerd. De Malendriesstraat, Boskouterstraat, Koppeleikenstraat en zijstraten zijn enkel via Lubbeek bereikbaar. Het doorgaand verkeer van de Kerkomsesteenweg wordt omgeleid via Kumtich.

Langs de Kerkomsesteenweg op het gedeelte vanaf het kruispunt met de Kumtichsestraat/Malendriesstraat tot de grens met Binkom zullen er vanaf 26/10/2021 voorbereidende werken uitgevoerd worden in opdracht van de nutsmaatschappijen. Gedurende een 3 tal weken zal er vanaf dan ernstige hinder zijn voor het doorgaande verkeer (plaatselijk verkeerslichten met alternerend verkeer). Het is dus aangewezen om deze omgeving zoveel mogelijk te vermijden.


Meer informatie over de werken via: https://www.aquafin.be/nl-be/particulieren-waar-werken-we/21369-verbindingsriolering-kerkomsesteenweg

Nieuwsoverzicht