naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

UPDATE - Werkzaamheden Kerkomsesteenweg en Malendriesstraat

31 mei ’21 (ma)
Vanaf 31.05 zullen er opnieuw plaatselijk werkzaamheden zijn langs de Kerkomsesteenweg en de Malendriesstraat in de deelgemeente Kerkom.

Voor de aanleg van de fietssuggestiestroken moeten er freeswerken en slemwerken uitgevoerd worden. In tegenstelling tot wat eerder werd aangekondigd, zal de Kerkomsesteenweg op 2 juni overdag onderbroken worden voor alle verkeer vanaf het kruispunt met de Malendriesstraat/Kumtichsestraat tot aan de aansluiting van het fietspad (eerste verkeersremmer in de richting van Boutersem centrum).

Voor de uitvoering van de werkzaamheden langs de Malendriesstraat tussen het kruispunt van de Kerkomsesteenweg en het kruispunt met de Boskouterstaat zal het verkeer omgeleid worden via de Boskouterstraat en Koppeleikenstraat. Deze werken worden vermoedelijk uitgevoerd tussen 31.05 en 04.06. Er zal een uitzondering van toepassing zijn voor de Schoolbussen en de bussen van DE LIJN.

Nieuwsoverzicht
verkeersbord_werken_bewerkt

Mobiliteit

adres
Neervelpsestraat 113370 Boutersem
tel.
016 72 10 79
e-mail
mobiliteit@boutersem.be
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u

Omwille van CORONA: gemeentehuis en OCMW: enkel open op afspraak (klik op de link voor meer info en om je afspraak digitaal of telefonisch in te plannen).

! Omwille van wegenwerken in de Smidstraat/Neervelpsestraat en Stationsstraat is het gemeentehuis moeilijk bereikbaar. Voor up-to-date informatie over de werken en de omleidingen kan je terecht op https://www.wegenenverkeer.be/boutersem

De gemeentediensten zijn steeds telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren. 

Op dinsdag is er geen avonddienst meer. Ook telefonisch zijn de diensten op dinsdagavond niet bereikbaar.