Gewestelijke RUP’s

Leidingstraat VTN (Voeren-Opwijk)

Dit gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ‘Leidingstraat VTN (Voeren-Opwijk) werd opgemaakt naar aanleiding van de geplande aanleg van een nieuwe ondergrondse aardgasvervoerleiding door Fluxys N.V.

De Vlaamse regering heeft op 30 april 2009 het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Leidingstraat VTN (Voeren-Opwijk) definitief vastgesteld.

Je kan het GRUP downloaden via de website van de Vlaamse overheid.

Hoegaardse Valleien

Met dit gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (GRUP) ' Afbakening van de gebieden van de natuurlijke en agrarische structuur: Onderdelen van de Grote Eenheid Natuur ‘Hoegaardse Valleienwordt het gebied ‘Molenbeek-Jordaanbeek-Fonteinbeek-Bosbeek’ gelegen ten noord-oosten van de kern van Meldert, ten oosten van de kern van Honsem en ten zuiden van de kern van Willebringen herbestemd naar natuurgebied met als overdruk Grote eenheid natuur ‘Hoegaardse Valleien’.

De Vlaamse regering heeft op 20 februari 2004 het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan ‘Afbakening van de gebieden van de natuurlijke en agrarische structuur: Onderdelen van de Grote Eenheid Natuur ‘Hoegaardse Valleien’ definitief vastgesteld.

Je kan het GRUP downloaden via de website van de Vlaamse overheid.

Contact

Omgeving
Nu gesloten

De dienst werkt op afspraak.
Adres
Neervelpsestraat 11 , 3370 Boutersem Gemeentehuis Boutersem
Tel.
016 72 10 50
omgeving@boutersem.be
Vandaag
Gesloten
Morgen
Gesloten