B&B Dalemhoeve

Aanbod 

Een gastenverblijf waar zowel toeristen als mensen die om beroepsredenen een verblijf zoeken welkom zijn. Langere verblijven zijn mogelijk. Er zijn vijf ruime kamers die recentelijk vernieuwd zijn. 

Er zijn 2 éénpersoonskamers, 1 driepersoonskamer en 2 tweepersoonskamers. In alle kamers zijn het éénpersoonsbedden. Voor de kamers zonder sanitair is er een zeer ruime badkamer  voorzien. In totaal kunnen er 9 personen logeren. Er is plaats om een kinderbedje bij te plaatsen. 

Beschrijving locatie 

De Dalemhoeve bevindt zich in een typisch landelijke gemeente. Kom je via de autosnelweg E40 dan neemt u afrit 24 richting Brussel-Luik. Reis je met de trein dan stap je af aan halte Vertrijk (15min te voet). Vanuit de nabijgelegen steden Tienen en Leuven is er ook een busverbinding tot in Boutersem (Lijn380). De hoeve is gelegen op 8 km van Tienen, Leuven en op 30 km van Brussel. We bieden de mogelijkheid aan om je aan de halte van het openbaar vervoer op te halen en af te zetten. 

Maaltijden 

’s Morgens is er een ontbijt voorzien. 

Logies & extra’s 

Vijf kamers voor 9 personen, gemeenschappelijke badkamer met wc, grote tuin met BBQ, terras, parking, garage voor het plaatsen van fietsen of brommers. Aparte living met salon en eetplaats. Kookgelegenheid met kookplaat en microgolfoven, koffiezetapparaat en waterkoker. 

Nieuwe gezellige en luxueuze kamers voorzien van TV, koelkast en internetverbinding. Bed- en badlinnen zijn voorzien. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Er zijn gezelschapsspelen voorzien voor alle leeftijden. 

Toeristische info 

In de buurt zijn er heel veel fiets- en wandelroutes. 

Faciliteiten 

  • Zeer ruime parkeermogelijkheid zowel (brom)fietsen als voor auto’s. Deze kunnen in een afgesloten garage gestald worden. 
  • Een fietsreparatie- en EHBO-set zijn beschikbaar. 
  • Barbecue beschikbaar 
  • Mogelijkheid tot het drogen van  natte kleding 

Contactgegevens

Vermeulen Dina 
Dalemstraat 11, 3370 Boutersem 
tel. 016 73 33 37 
gsm 0474 45 85 53 
dalemhoeve@hotmail.com 
http://www.dalemhoeve.be/