Activiteiten

 • Kijken naar sterren tijdens de 'Nacht van de duisternis'

  op za 9 okt
  Welkom op deze 'starparty'. De sterrenkundige vereniging Capella staat klaar om je in te wijden in de wetenschap van de sterrenkunde. Tuur mee door de telescopen die worden opgesteld op deze Nacht van de Duisternis.
 • Annie Workshop musical

  op zo 10 okt
  Annie! Wie kent haar niet? De roodharige krullenbol Annie zingt samen met de andere personages uit de gelijknamige musical de pannen van het dak met hits als o.a. Tomorrow en Hard Knock Life.
 • Lezing over Beethoven

  op wo 13 okt
  Dorpsgenoot Jan Caeyers is dirigent en musicoloog. Hij studeerde en werkte vele jaren in Wenen en specialiseerde zich in de achttiende- en vroeg negentiende-eeuwse muziek. Hij vertelt uit het hoofd, en opgeluisterd met de mooiste muziekfragmenten, Beethovens leven en zijn ontwikkeling als componist in de muziekwereld.
 • Matilda Workshop musical door musicalcompagnie Mithe

  op zo 17 okt
  Kom je uitleven, kattenkwaad uithalen en samen het spannende verhaal van Matilda beleven in een musical.
 • Lezing en boekvoorstelling 'Kerkklokken van Boutersem'

  op wo 20 okt
  Het kerkgebouw is het centrum van onze dorpsgemeenschap. Het feit dat vele kerken nu een andere functie krijgen verandert daar niets aan. Klokken behoren tot het auditief erfgoed dat getuigt van een uitstekende technische en artistieke vakkennis.
 • Slotdag pop-up Tentoonstelling kerkschatten van Roosbeek - Concert The Occajunals

  op za 23 okt
  De tentoonstelling is het resultaat van het doorlopen waarderingstraject van de kerkschatten van Roosbeek. In het voorjaar werden alle voorwerpen uit de St. Annakerk netjes uitgestald. Bijna 200 bezoekers brachten hun stem uit door een aantal objecten uit de collectie te selecteren. Het resultaat hiervan zie je op de slotdag.
1-6 Van 6