Online infoavond voor wie gaat verbouwen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met het aanbod van Energiek Wonen en de inzet van een benovatiecoach geven IGO, de Kringwinkel Hageland, de provincie Vlaams-Brabant en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.

Wanneer

  • 19 mei ’21 (wo)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Waar

naam
Boutersem
adres
- 3370 Boutersem

Info

Online infoavond

woensdag 19 mei 2021 van 19.30 u tot 21.30 u

Inschrijven verplicht vóór zaterdag 15 mei via Energiehuis IGO:

Je ontvangt dan tijdig de link om deel te nemen.

Aanbod Energiek Wonen

Als inwoner van Vlaams-Brabant kan je intekenen op het aanbod van Energiek Wonen voor PV-zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen met hoogrendementsbeglazing, warmtepompen of warmtepompboiler. Je ontvangt dan vrijblijvend een offerte van een op kwaliteit geselecteerde aannemer. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Meer info en intekenen:

www.energiekwonen.be

Kristof De Cupere:

Inzet van een benovatiecoach

Je wilt één of meerdere energierenovaties laten uitvoeren maar weet niet goed hoe dit aan te pakken: “Waarmee moet ik beginnen? Welke offerte moet ik kiezen? Hoe kan ik de werken financieren? Hoe bekom ik al de verschillende premies?”

Om hieraan tegemoet te komen kan je beroep doen op de benovatiecoaches van IGO, die jouw project van begin tot einde opvolgen. Eerst voert een specialist van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen (DUBO) een gratis huisbezoek uit. Daarna bezorgt de benovatiecoach je een benovatieplan met prioritair aanbevolen ingrepen, kwalitatieve aandachtspunten, een prijsraming en mogelijke premies. Hij ondersteunt je bij het opvragen, controleren en vergelijken van offertes en bij het aanvragen van alle premies. Deze begeleiding is volledig gratis. Je betaalt enkel een waarborg van € 100 die je terugkrijgt van zodra je binnen de twee jaar minstens één energiebesparende benovatiemaatregel laat uitvoeren en hiervoor de premie van Fluvius ontvangt.

benoveren@igo.be

0471 66 04 27

Bekijk de infofilmpjes

Op de website van IGO vind je filmpjes met meer uitleg over de groepsaankoop en de renovatie
begeleiding:

http://digitaleinfosessies.igo.be

Alle activiteiten
foto: logoIGO

Organisatie