Boost jezelf-leesclub: Een jaar lang ja

Deze informatie is niet meer actueel!
Wil jij ook graag een betere versie van jezelf worden? ?Op deze bijeenkomst van de Boost Jezelf-Leesclub gaan we aan de slag met het boek "Een jaar lang ja" van Shonda Rimes: durf meer, doe meer, leef meer. De bib bezorgt elke deelnemer vooraf het boek. Begeleidster is Katrien Elen.

Wanneer

  • 14 november ’18 (wo)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Bibliotheek
adres
Kerkomsesteenweg 55 - 3370 Boutersem

Contact

Telefoon
016 73 50 10
e-mail
bibliotheek@boutersem.be

Info

De Boost Jezelf-Leesclub

Wil jij ook graag een betere versie van jezelf worden? Lees je wel eens een zelfhulpboek, maar doe je er helemaal niets mee? In deze leesclub lees je vooraf een actueel zelfhulpboek rond een specifiek thema. Dat kan gaan van 'efficiënter werken', over 'omgaan met verlies' tot 'een minimalistische levensstijl'. De bib bezorgt iedere deelnemer vooraf een exemplaar van het boek.

Tijdens de bijeenkomst wisselen we niet alleen lees- en persoonlijke ervaringen uit, maar gaan we via enkele oefeningen ook echt aan de slag met de praktische tips uit het boek. Zo word jij dit jaar misschien nog wel de allerbeste versie van jezelf!

Je schrijft je in per sessie.

Woensdag 14 november: Een jaar lang ja (Shonda Rimes)

Durf meer, doe meer, leef meer!

Als tekstschrijver van populaire series als Grey’s Anatomy en Scandal is Shonda Rimes één van de meest invloedrijke vrouwen van de Verenigde Staten. Wanneer ze uitgenodigd wordt voor een televisie-interview of moet spreken voor publiek, staat ze echter doodangsten uit. Terwijl haar personages groots en meeslepend leven, hangt ze thuis rond in pyjama met een portie comfortfood en een glas rode wijn. Als ze beseft dat – als ze echt had kunnen kiezen – ze had bedankt voor een diner met president Obama, wil ze niet langer haar leven laten bepalen door angst. Ze zal een jaar lang ja zeggen tegen alles wat haar bang maakt.

Voor wie?

Zit je vast in je comfort zone? Is je leven best wel behaaglijk maar voel je je vanbinnen verdoofd? Dan kan Een jaar lang ja je opnieuw die vonk doen voelen. Veins je als introvert nog liever dat je ziek bent dan dat je spreekt in het openbaar? Mis je leuke kansen en events omdat angst in de weg zit? Dan leert Shonda je dat je alleen door te doen vanonder het warme en afvlakkende dekentje van je leven kan geraken.

Begeleider van de leesclub is Katrien Elen. Als journaliste bij het maandblad Psychologies verslindt zij stapels zelfhulpboeken. Op haar literaire blog thisishowweread.be kan je alvast kennismaken.

Schrijf je in voor 15 oktober. Min. 5 - max. 10 personen!

Alle activiteiten