naar inhoud

Nieuws : Werken in uitvoering

 • Blijf op de hoogte van omleidingen op jouw lijn

  de lijn ma 27 jan
  De bussen van De Lijn moeten vaak een omleiding volgen door wegenwerken of evenementen. Wil jij hier graag op voorhand van op de hoogte zijn? Schrijf je in op de nieuwsbrieven van De Lijn.
 • Update werken Kerkom - project Molendries

  ma 27 jan
  Via de link hieronder vind je extra nieuws betreffende omleiding van De Lijn, nakende werken door De Watergroep en waarom niet alle omwonenden in de ruimere omgeving dan alleen 'de werf' een bewonersbrief ontvangen.
 • Voorbereidende werken nieuwe verkaveling

  ma 27 jan
  Het gaat over de aanleg van een nieuwe verkaveling gesitueerd tussen de verkaveling Eyckeveld en het voetbalveld achter de sport'O'droom. Het gaat over een 14-tal woningen.
 • Infoavond werken Aquafin in Roosbeek

  do 23 jan
  Aquafin maakt plannen op voor een rioleringsproject in de Spoorwegstraat en Kolemveldstraat in Roosbeek. De plannen moeten nog verder uitgewerkt worden, maar toch vinden we het belangrijk om de betrokkenen nu al duidelijk te informeren.
 • Bereikbaarheid Boerenzaal beperkt wegens werken

  wo 22 jan
  In het kader van de werken in de Malendriesstraat (Project Molendries - Aquafin), is de Boerenzaal in Kerkom moeilijker bereikbaar.
 • Brug over E40 Willebringen pas open op 24 december 2019

  wo 18 dec
  De Torenhofstraat – Koutemstraat (brug over de E40) blijft één week langer onderbroken dan gepland ingevolge de uitvoering van bijkomende wegdekherstellingen.
1-6 Van 6