naar inhoud

Nieuws : Vrije tijd

 • Buitengewoon Kampeerweekend

  Affiche_A3_Kampeerweekend_2020_v1.jpg ma 10 aug
  Zin in een last minute, ultieme staycation ervaring? Kom dan in je bubbel ons mooie kasteelpark ontdekken tijdens het eerste Buitengewoon Kampeerweekend!
 • Vallende sterren ‘vanuit je achtertuin’

  ma 10 aug
  Zoals elk jaar rond 12 augustus, is er een opvallend fenomeen te zien aan de nachtelijke hemel: de Perseïden, een jaarlijks weerkerende meteorenzwerm.
 • Online bevraging ontwerp skatepark

  skatepark_web do 6 aug
  Het skatepark van Boutersem zal in september/oktober 2020 een volledige update krijgen. Het ontwerp is intussen gekozen, maar we horen nog graag de feedback van gebruikers van het skatepark om hier eventueel kleine aanpassingen aan te doen.
 • Podcast 'Het bankje'

  20200729_podcast_vd wo 29 jul
  Om de honger naar cultuur te stillen lanceert 'Opendoek', de koepel van het amateurtheater een splinternieuw podcasttheaterproject dat in meer dan zestig gemeenten te beluisteren valt op … een bankje.
 • Camper parkeerplaatsen in Boutersem

  bord camperplaats (002) ma 27 jul
  Nu we met z’n allen meer in eigen land blijven en al reizend nieuwe plekjes ontdekken, is er ook meer nood aan pop-up staanplaatsen voor doortrekkende reizigers. Vanaf 1 augustus 2020 kan je in Boutersem even een stop maken als je met je camper op tocht bent.
 • Bivakzone Boutersem

  bivakzone ma 20 jul
  Zin in een korte staycation in eigen gemeente? Deze zomer kan je in Boutersem genieten van de natuur op een pop-up bivakzone. Laat je verrassen op één van de mooiste plekjes uit onze gemeente door een nachtje - of twee - je tent op te zetten in Butselbos!
 • Vakantiewerking 2020 - extra info nav corona-contactopsporing

  Vakantiewerking_brochureA4_2020_COVER ma 22 jun
  In het kader van de Covid-19 (corona) epidemie zijn wij als organisator verplicht om voor de zomer van 2020 extra informatie te vragen in het kader van contact tracing.
 • Op zoek naar jouw ultieme Boutersemse tip

  luidspreker ma 15 jun
  De gemeente is op zoek naar de favoriete ‘Boutersem-beleving’ van haar inwoners. Wat is jouw ultieme ‘Boutersem-ervaring’? Wat moet je absoluut gedaan, gewandeld, geproefd, bekeken of ontdekt hebben in onze mooie gemeente?
 • Corona: Aanpassing werking gemeentediensten

  corona vr 8 mei
  Vanaf 11 mei zal de dienst Burgerzaken terug open gaan voor het aanvragen en afhalen van identiteitskaarten en rijbewijzen.
 • Corona: Wat kunnen sportclubs doen vanaf 4 mei?

  delicatecccoley-christine-catalano vr 1 mei
  Op 4 mei gaat de eerste fase in van de aanpassing van de maatregelen. Welke sportverenigingen kunnen heropstarten?
 • Kijk ik fiets

  kijkikfiets do 30 apr
  Online-fietsles voor kleuters van 3 tot 6 jaar die al goed kunnen fietsen met steunwieltjes of een loopfiets. In een 12-tal oefeningen leren we hen fietsen met trappers en zonder steunwieltjes.
1-11 Van 11