naar inhoud

Nieuws : Werken

 • DRINGEND helpende handen gezocht voor noodopvang

  luidspreker wo 27 mei
  Voor de dagopvang van lagere school kinderen en/of voor- en naschoolse opvang van kleuter- en lagere school kinderen zoeken we helpende handen (vrijwilligers, jobstudenten of zelfstandige begeleiders zijn welkom). Meld je asap aan bij de jeugddienst voor vrijdag 12 uur.
 • Vacatures bij gemeente Boutersem

  VACATURE wo 20 mei
  Het gemeentebestuur Boutersem heeft twee vacatures voor technisch medewerker.
 • Corona: De markt in Boutersem herstart op maandag 18 mei

  markt vr 15 mei
  Op die eerste marktdag zullen enkel de Thaïmobiel en het olijvenkraam aanwezig zijn. Vanaf 25 mei zullen - naast de Thaï en het olijvenkraam - ook het groenten en fruit-, het kippen- en het wafeltjeskraam opnieuw aanwezig zijn.
 • Corona: Aanpassing werking gemeentediensten

  corona vr 8 mei
  Vanaf 11 mei zal de dienst Burgerzaken terug open gaan voor het aanvragen en afhalen van identiteitskaarten en rijbewijzen.
 • Vacature bij gemeente Boutersem

  VACATURE wo 6 mei
  Het gemeentebestuur Boutersem heeft een vacature voor een technisch beambte op de Technische Dienst. Het betreft een startersbaan (<26j).
 • Geldigheidsduur Kadoobon verlengd

  kadoobonWebsite ma 6 apr
  Omwille van de Coronacrisis wordt de geldigheid van de kadoobonnen (vanaf aankoopdatum 13 maart 2019) verlengd tot 31 december 2020. Zo kunnen de bonnen ook na de coronacrisis nog worden gebruikt bij de lokale ondernemers.
 • Maatregelen HANDELAARS mbt Coronavirus

  delicatecccoley-christine-catalano za 14 mrt
  Bericht aan de handelaars en ondernemers van Boutersem.
 • ‘PWA-DCO vzw dienstencheques’ heet voortaan ‘Boutersem Blinkt’

  LOGO Boutersem Blinkt wo 19 feb
  Boutersem Blinkt vzw is een plaatselijke dienstenchequeonderneming die actief is als poetsdienst en strijkatelier. Boutersem Blinkt is een sociaal economische onderneming met als hoofddoel lokale, begeleide tewerkstelling van én door inwoners van Boutersem.
1-8 Van 8