naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Maatregelen ECOWERF mbt Coronavirus

13 maart ’20 (vr)
UPDATE 17.03.2020
 
EcoWerf sluit vanaf vandaag, dinsdag 17/03, tot vrijdag 3/04 alle EcoWerf-recyclageparken. Dit is een beslissing van de Vlaamse overheid die EcoWerf opvolgt. Door een verhoogde stijging van het aantal bezoekers, kan de gezondheid van de recyclageparkwachters en de bevolking niet gegarandeerd worden. Maak zoveel als mogelijk gebruik van de ophaling van afval aan huis en hou het afval, dat niet aan huis opgehaald wordt, bij.
 

 
 
BERICHT VAN ECOWERF ivm huisvuilophaling en recyclageparken 13.03.2020
 
De Federale Regering heeft deze ochtend aangegeven dat bepaalde openbare diensten, waaronder afvalbeheer, moeten blijven werken.

Ecowerf streeft ernaar om alle huis-aan-huis ophalingen te laten doorgaan. Indien er onvoldoende chauffeurs/laders en laders zouden zijn, zal men de klemtoon leggen op de inzameling van huisvuil en gft. Inzamelingen van blauwe zak, roze zak en papier/karton zullen dan mogelijks niet kunnen doorgaan. Met de gegevens waarover Ecowerf vandaag beschikt, zullen de ophalingen van volgende week kunnen doorgaan. Indien er inzamelingen zouden wegvallen, dan zal dit zo snel als mogelijk gecommuniceerd worden.

De recyclageparken zullen open blijven, tenzij de Federale of Vlaamse Regering zou beslissen dat de recyclageparken (deels/op bepaalde dagen) moeten sluiten. We vragen aan de inwoners om een bezoek aan het recyclagepark zoveel als mogelijk uit te stellen. Indien er onvoldoende parkwachters zouden beschikbaar zouden zijn om alle parken open te houden, zal Ecowerf andere maatregelen moeten nemen. Ecowerf geeft hier dan begin volgende week verdere informatie over.
 
 

 
Hou volgende pagina in het oog voor de laatste stand van zaken:
 
 
 
 

Een overzicht van alle gemeentelijke maatregelen lees je in onderstaand bericht:

http://www.boutersem.be/nieuwsdetail/874/-gemeentelijke-maatregelen-mbt-coronavirus

 

Meer informatie?


Nieuwsoverzicht