naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schadevaststelling brug over de E40 Koutemstraat – Torenhofstraat

03 januari ’20 (vr)
Bij de renovatie van de brug over de E40 werd in afwachting van de definitieve afwerking een doorlopende asfalt toplaag aangebracht, om de weg tussen Vertrijk en Willebringen al opnieuw mogelijk te maken. Deze asfaltlaag is plaatselijk losgekomen.

Herstelling wegdek

Ter hoogte van de aansluiting van het brugdek en het vaste wegdek is het asfalt losgekomen op de locatie waar een uitzettingsvoeg dient aangebracht te worden.

Vandaag wordt het wegdek hersteld zodat de intussen tijdelijke geplaatste signalisatie opnieuw kan weggenomen worden.

Een uitzettingsvoeg kan niet in de winterperiode geplaatst worden. Deze werkzaamheden worden daarom in het voorjaar ingepland en zullen een week in beslag nemen (inclusief de uithardingsperiode). Er wordt nog onderzocht of de brug hiervoor al dan niet opnieuw dient afgesloten te worden.


Verdere afwerking

Vanaf 20.01.2020 worden nog plaatselijke afwerkingswerkzaamheden uitgevoerd aan de bermen en de aansluitingen van de landbouwwegen.

Om de hinder zoveel mogelijk te beperken zal hiervoor alternerend verkeer over één rijstrook ingesteld worden. De totaliteit van deze werken zal een tiental dagen in beslag nemen.

Nieuwsoverzicht
brug E40

Technische dienst

adres
Kerkomsesteenweg 653370 Boutersem
tel.
016 73 59 78
fax
016 73 59 75
e-mail
technischedienst@boutersem.be
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u