naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tiensesteenweg in Bierbeek van 5 t.e.m. 12 augustus volledig afgesloten voor rioleringswerken

24 juli ’19 (wo)

Na het bouwverlof start Aquafin belangrijke rioleringswerken op de Tiensesteenweg (N3) in Bierbeek (Lovenjoel). Vanaf maandag 5 augustus tot en met zondag 11 augustus is de Tiensesteenweg ter hoogte van De Warande - net voorbij het kruispunt Pellenbergstraat/Stationsstraat (Lovenjoel) - volledig afgesloten voor alle autoverkeer. Op deze plek wordt onder de Tiensesteenweg een belangrijke aansluiting voor de riolering gemaakt.

Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien via Lubbeek-dorp via de Pellenbergstraat, Ganzendries, Kapelstraat, Lubbeekstraat, Bollenberg, Dorpskring, Dorpsstraat, Heide en Aarschotsebaan richting Boutersem en vice versa. De halte ‘Lovenjoel-dorp’ van bus 380 van De Lijn worden tijdelijk verplaatst. Zwaar verkeer boven 3,5 ton moet omrijden via de E40 via de Meerdaalboslaan en ring van Tienen. Voetgangers en fietsers kunnen wel nog (voorzichtig) passeren langs de werfzone.

Meer info over deze werken leest u in bijgaand persbericht van Aquafin.

Op https://www.aquafin.be/particulieren/waar-werken-we/20461 lees je steeds het recentste nieuws. Wil je snel op de hoogte zijn? Schrijf je dan op de website in voor onze digitale nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht