naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Klacht of aangifte doen? Vanaf 1 juli kan dit ook op afspraak in het Politiekantoor

17 juni ’19 (ma)

De politiezone Lubbeek wil haar dienstenaanbod beter afstemmen op de noden van de inwoners. Voor de meesten verloopt het eerste contact met onze politiezone via het onthaal.

Gedurende enkele maanden werd geanalyseerd wie zich aan het politieonthaal aanmeldt, wanneer en om welke reden. Conclusie: de openingsuren van de diverse wijkcommissariaten zijn niet langer afgestemd op de behoeften van de inwoners. Daarenboven zijn omwille van tijdsgebrek onze politiemensen te weinig zichtbaar aanwezig in het straatbeeld. Mede hierom werd beslist tot de nieuwe aanpak: ‘onthaal op afspraak’.

Het grote voordeel is dat je als bezoeker niet hoeft te wachten. Hierdoor word je niet alleen sneller geholpen, de dienstverlening kan ook beter verlopen omdat je door de juiste persoon kan worden geholpen. Bijkomend vaart ook de privacy er wel bij (je hoeft je verhaal niet te doen met iemand die staat te wachten) en vooraf weet je al welke documenten je moet mee-
brengen naar de politie

Verkies je toch om vrij naar het commissariaat te komen, dan kan dat enkel op welbepaalde momenten. Echter, personen met een afspraak krijgen altijd voorrang.

Natuurlijk blijft de politiezone Lubbeek 24 u op 24 paraat om dringende politiehulp te bieden.

Je kan zelf online een afspraak maken, of telefonisch (enkel tijdens de openingsuren) of aan het loket.

Voor een overzicht van de vernieuwde openingsuren in het hoofdkantoor en alle wijkkantoren kan je terecht op de website van onze politiezone:

www.pzlubbeek.be

Nieuwsoverzicht
logo politie

Politie

adres
Leuvensesteenweg 310 A3370 Boutersem
tel.
016 73 31 12
fax
016 73 48 77
e-mail
pz.lubbeek.wijk.boutersem@police.belgium.eu
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u

 

www.pzlubbeek.be

Check de website voor de openingsuren van de wijkcommissariaten.

Namiddag (ma, woe, do, vr) en zaterdag enkel op afspraak.