naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herlocatie en nieuwe actie op de markt van Boutersem

29 april ’19 (ma)
Op maandag 6 mei start een nieuwe markt-actie. Wekelijks is er een mand met marktprodukten te winnen. Na 4 weken wordt er bovendien een hoofdwinnaar geloot.

------------------------

Gedurende 4 weken krijg je bij elke marktaankoop een bonnetje. Hoe meer aankopen (bij verschillende kramen), hoe meer bonnetjes. Uit alle ingevulde bonnetjes wordt per week één gelukkige winnaar gekozen, die een mand met marktprodukten ontvangt.

Op 27 mei worden de vier weekwinnaars van de voorbije vier weken (6 mei - 13 mei - 20 mei - 27 mei) getrokken, alsook één hoofdwinnaar die geloot wordt uit alle ingevulde bonnetjes van de ganse periode van 4 weken. De hoofdwinnaar ontvangt, naast de 'marktmand' nog een extra verrassing. De winnaars worden gecontacteerd.

Kom wekelijks naar de markt en verhoog je winstkansen!

De actie start op 6 mei 2019.

!!! De wekelijkse markt in Boutersem zal vanaf maandag 6 mei plaatsvinden op de parking van het Cultureel Centrum (Kerkomsesteenweg 55) i.p.v. op het Dorpsplein in Boutersem. Deze beslissing werd genomen in overleg met de marktkramers.

Hierdoor zal de parking niet toegankelijk zijn voor de bibliotheekbezoekers. Deze mogen uitzonderlijk dan ook gebruik maken van de parking aan de loods (Kerkomsesteenweg 65).

Nieuwsoverzicht