naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lenteschoonmaak Boutersem op 16-17 maart

28 februari ’19 (do)
De technische dienst voorziet eventueel een extra ophaalronde - naast de ophaling op vrijdag - voor het verzamelde zwerfvuil (afh. van aantal meldingen ontvangen via het formulier Melding op het E-loket). Er zal dat weekend ook een extra container geplaatst worden aan de ingang van de loods.

-----------------

Boutersem houdt haar Lenteschoonmaak op 16 en 17 maart 2019

Jaarlijks roept de Vlaamse overheid via de campagne Mooimakers de bevolking op om mee te werken aan de Grote Lenteschoonmaak.

Ook Boutersem organiseert opnieuw een ‘Lenteschoonmaak’ om het zwerfvuil in de gemeente op te ruimen, op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019. Want een propere straat is een fijne straat om te wonen. Alle inwoners en verenigingen worden opgeroepen om mee de handen uit de mouwen te steken. Scouts en Chiro hebben alvast toegezegd!

Help jij ook mee om jouw buurt zwerfvuilvrij te maken dat weekend?

Wie op 16 en 17 maart een handje wil toesteken bij deze opruimactie, meldt zich best vooraf bij de technische dienst tijdens de openingsuren (Kerkomsesteenweg 65). Je kan er terecht voor opruimmateriaal en indien je de vrijwilligersnota ondertekent, ben je bovendien verzekerd.

Kies zelf de plek uit die je wil aanpakken en trek er alleen of in groep op uit. Verzamel je gevulde zakken zwerfvuil op je stoep en verwittig de technische dienst via het formulier Melding op het E-loket. Afhankelijk van het aantal meldingen zal de technische dienst - naast de wekelijkse ronde op vrijdag - eventueel een extra ophaalronde organiseren.

Er zal dat weekend ook een rolcontainer geplaatst worden aan de ingang van de loods (Kerkomsesteenweg 65) waar je je gevulde zwerfvuilzakken kan deponeren.

 

Gaan we samen voor een proper Boutersem?

www.boutersem.be/zwerfvuil

Nieuwsoverzicht

Milieu en duurzaamheid

adres
Neervelpsestraat 113370 Boutersem
tel.
016 72 10 61
fax
016 49 17 36
e-mail
milieudienst@boutersem.be
Vandaag gesloten

Burgerzaken extra open op woensdag van 13.00 tot 15.45 u