naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken in de Oude Baan, Roosbeek

24 januari ’19 (do)
Maandag 28 januari starten tijdelijke werken in de Oude Baan in Roosbeek. De putdeksels in het midden van de rijweg worden verhoogd. De straat zal gedurende de werken (drie weken) afgesloten worden.

--------------------------------

In de Oude baan, tussen het kruispunt met de Lubbeeksestraat en de aansluiting met de Kasteelstraat dienen er nog een paar putdeksels op hoogte gebracht te worden, zodat deze gelijk komen te liggen met het niveau van de rijweg.

De aannemer heeft laten weten dat deze werken aangevat worden op maandag 28.01.2019, indien de weersomstandigheden het toelaten.

Omdat de putdeksels zich in het midden van de straat bevinden, is het noodzakelijk om de straat tijdens deze werken af te sluiten gedurende 3 weken. De werkzaamheden zelf nemen maar één dag in beslag, maar een uithardingsperiode van 3 weken is noodzakelijk om een degelijke herstelling te garanderen.

Er wordt een omleiding voorzien via de Zavelstraat en de Kasteelstraat. Het eenrichtingsverkeer in de Moffelstraat wordt hiervoor tijdelijk opgeheven.

 

Brief aan de inwoners in bijlage.

 

Op de hoogte blijven van wegenwerken via SMS?

Vul dan het online formulier in: klik HIER

 

Overzicht projecten in studie- en uitvoeringsfase

Een overzicht van relevante lopende projecten in studiefase en/of uitvoeringsfase is te raadplegen op de website: klik HIER 

Nieuwsoverzicht

Technische dienst

adres
Kerkomsesteenweg 653370 Boutersem
tel.
016 73 59 78
fax
016 73 59 75
e-mail
technischedienst@boutersem.be
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u