naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lancering van de Happy Hageland app

13 november ’17 (ma)
Vrijdagavond 10 november werd de Happy Hageland App gelanceerd. Hét kompas om te zappen door onze streek. Bedoeld voor zowel inwoners als voor toeristen van het Hageland, is deze app slechts een klik verwijderd van alle gemeentelijke info, toeristische activiteiten, handelaars, ...

De toenemende digitalisering is een niet te stoppen ontwikkeling waarin ook kleinere steden en plattelandsgemeenten niet mogen achterblijven. De 20 gemeenten uit het Hageland, waaronder dus ook Boutersem, beslisten in 2016 om in te stappen in het project “Hageland digitaal”.

Dit innoverende plattelandsproject, dat cofinanciering krijgt van Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant, wil deze gemeenten digitaal ontsluiten via één handige app genaamd “hAPPy Hageland”.

Omdat de app werkt via geolocatie, kan de gebruiker er lokale info terugvinden van zijn Hagelandse thuisgemeente óf de Hagelandse gemeente waar hij zich op dat moment bevindt.

Eén van de doelstellingen van dit project is ook om lokale ondernemingen digitaal extra in de kijker te zetten. Happy Hageland is zowel voor gebruiker, als voor gemeenten, ondernemingen en verenigingen een gratis platform.

De gebruikers van de app kunnen dus verenigingen, ondernemers en andere organisaties ‘volgen’. Hierdoor kunnen ze makkelijk en snel op de hoogte blijven van wat hun lokale favoriet te bieden heeft.

Zit je in een vereniging of ben je ondernemer? Dan kan je je vereniging of zaak registreren via www.hagelandonline.be/starten.

Meer info: www.happyhageland.be

De app werd officieel gelanceerd op 10 november, en bevat al heel wat info, maar wordt nog stelselmatig aangevuld.

Een meer uitgebreide kennismaking met de app volgt in de INFO Boutersem van december.

 

Download alvast de app in je gebruikelijke store en registreer je!

Nieuwsoverzicht
happy hageland

Informatie en Communicatie

adres
Neervelpsestraat 113370 Boutersem
tel.
016 72 10 62
e-mail
informatiedienst@boutersem.be
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u

Burgerzaken extra open op woensdag van 13.00 tot 15.45 u