naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Aquafin Leuvensesteenweg - Eksterstraat-Heidestraat

18 juli ’17 (di)

Aquafin is momenteel bezig met het project 'Sanering van gescheiden lozing van de nieuwe verkaveling tussen de Heidestraat en de Leuvensesteenweg+ inbuizing open riool + aanleg RWA'.

Daarnaast voorziet het gemeentebestuur om voetpaden aan te leggen in de Eksterstraat en een stukje van de Heidestraat. Het inplantingsplan hiervan kan je in bijlage vinden.

Van bij aanvang heeft het gemeentebestuur de aannemer en Aquafin gevraagd om ter beschikking te zijn voor eventuele vragen of zorgen. Op de website van Aquafin wordt er steeds een update van de stand van zaken gemeld. Je kan surfen naar de website van aquafin via deze link .

In de eerste week van augustus start met op de Leuvensesteenweg met het verplaatsen van de palen voor de openbare verlichting, de tweede week van augustus starten de rioleringswerken.

Doorgaand verkeer blijft gedurende de werken wel mogelijk door middel van verkeerslichten.

Indien er zich toch specifieke problemen zouden voordoen, kan je steeds de projectverantwoordelijke van Tractebel- Engie of Aquafin hierop aanspreken. Gelieve er wel rekening mee te houden dat deze mensen momenteel in bouwverlof zijn tot einde juli. Je neemt dus best pas vanaf augustus contact met hen op. Uiteraard blijven ook onze technische dienst of de bevoegde schepen steeds aanspreekbaar (technischedienst@boutersem.be).

Projectverantw. Tractebel-Engie :

dhr. Roel Voeten- roel.voeten@tractebel.engie.be, 0498 93 64 14

Projectverantw.  Aquafin : 

mevr. Marleen Verdoodt marleen.verdoodt@aquafin.be, 0473 93 89 07

 

Ontdubbelen rioleringen, financiële tussenkomst :We beseffen dat het ontdubbelen van je afval- en regenwater ook voor jou persoonlijk extra kosten met zich kan meebrengen. Zoals je weet kan je in dat geval in aanmerking komen voor een financiële tussenkomst.  Voor meer informatie over deze tussenkomst verwijzen we naar de informatie die je hier vindt. 

Let op!!! Hou steeds goed de facturen van de gemaakte kosten bij om je dossier te vervolledigen.

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Technische dienst

adres
Kerkomsesteenweg 653370 Boutersem
tel.
016 73 59 78
fax
016 73 59 75
e-mail
technischedienst@boutersem.be
Open vandaag: 9.00 tot 12.00 u