Activiteiten

 • CoderDojo Goes Outdoor

  op zo 23 jun
  Wil je zelf leren programmeren, websites bouwen, games en apps maken of robots aansturen in openlucht? Ben je nieuwsgierig? Demo's vanaf 12 u door de deelnemers.
 • KWB- Garageverkoop

  op zo 23 jun
  Particulieren bieden vanop hun oprit of garage tweedehands spullen aan. Iedereen is welkom als verkoper en als mogelijke koper. De verkopers kunnen zich via email of telefonisch inschrijven tot 2 juni 2019. De informatie om zich in te schrijven voor deelname vind je in de folder in bijlage.
 • Dorpsrestaurant Boutersem tafelt!

  op do 27 jun
  Het maandelijkse dorpsrestaurant georganiseerd door OCMW Boutersem.
 • Magazijn De Snoek openingsfeest

  op za 29 jun
  Tegenover de Snoekengracht opent Magazijn De Snoek - centrum voor ontmoeting en cultuur - op 29 juni opnieuw feestelijk haar deuren. Zet het zomers cultuurseizoen samen mee in!
 • Magazijn De Snoek is er weer tijdens de zomermaanden

  van za 29 jun
  Tegenover de Snoekengracht opent Magazijn De Snoek - centrum voor ontmoeting en cultuur - op 29 juni opnieuw feestelijk haar deuren. Zet het zomers cultuurseizoen samen mee in! Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn er live optredens, lezingen en workshops op maat. Ontdek alle activiteiten op www.magazijndesnoek.be
 • Braderie en Rommelmarkt Neervelp

  op zo 7 jul
  Gezellige rommelmarkt met straatterras voor een hapje of drankje. Gratis springkasteel voor de allerkleinsten. In de Klein Heidestraat en Broekstraat te Neervelp.
1-6 Van 6