Lezing: Tips voor minder vlees

Voedingsdeskundige Kristina Denissen geeft tips om lekker en gezond vegetarisch te eten.

Wanneer

  • 01 april ’20 (wo)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Waar

naam
Bibliotheek
adres
Kerkomsesteenweg 55 - 3370 Boutersem

Contact

Telefoon
016 73 50 10
e-mail
bibliotheek@boutersem.be

Info

Steeds meer mensen eten minder vlees en de voedingsproducenten spelen hierop in. Het aantal vegetariërs en veganisten neemt toe. Minder vlees eten is immers gezond en goed voor het milieu.

Wil je zelf ook meer vegetarisch eten en zoek je informatie en inspiratie om dit op een verantwoorde manier te doen? Hoe kies je uit het groeiende aanbod in de winkels? Wat zijn verantwoorde keuzes en wat laat je best liggen? Waarop kan je letten?

Samen overlopen we de aandachtspunten en de verschillende soorten vleesvervangers. We wisselen in een interactieve sessie tips en ideeën uit en er wordt voldoende tijd gegeven om vragen te stellen.

Kristina Denissen is psycholoog van opleiding met een grote passie voor koken en vooral voor gezonde voeding. Ze heeft zich daarom omgeschoold tot Voedingsdeskundige en begeleidt mensen naar een gezondere levensstijl waar gezonde voeding 1 van de pijlers is. Verder geeft ze infosessies en kookworkshops waarbij extra aandacht wordt gegeven aan mensen met allergieën en intoleranties.

Gratis - vooraf inschrijven!

Alle activiteiten