Verlichte bieten- en pompoenwandeling

Deze informatie is niet meer actueel!
Wandeling van 5 km langs verharde wegen, georganiseerd door Pasar Boutersem. Iedereen van harte welkom.

Wanneer

  • 13 oktober ’18 (za)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
OCMW
adres
Oude Baan 24 - 3370 Roosbeek

Info

De verlichte Biet- en pompoenwandeling van Pasar Boutersem gaat dit jaar door op zaterdag 13 oktober.  Samenkomst en vertrek aan de parking van het ocmw van Roosbeek om 19.30 u.  Inschrijvingen starten vanaf 19 u.

De wandeling is ongeveer 5 km, en gaat langs verharde wegen.

Zoals de traditie het wil, wordt aan de bewoners van het parcours gevraagd om hun huizen en tuintjes te versieren met brandende kaarsjes in uitgeholde bieten, pompoenen, lantaarns of bokalen om zo een sprookjesachtige sfeer te scheppen, waar groot en klein kan van genieten. Het parcours gaat langs Valkenberg, Groenstraat, Moffelstraat, Kasteelstraat, Oude Baan, Roosbeekstraat, Kerkomstraat, Kapellenblokstraat, Koffiestraat, Oude Baan.
 
Onder toezicht van een (onpartijdige) jury worden enkele prijzen uigereikt voor de mooist verlichte en meest origineel verlichte huizen en voortuintjes. 

De kleintjes tot 12 jaar worden gratis verwend met allerhande verrassingen aan verschillende standjes langsheen het traject. 
Kinderen onder de 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene.

Na de wandeling komen we samen in de parochiezaal waar men kan genieten van een lekker stuk taart, een boterham (met kaas, ham of kop)  en van een frisse pint.

Alle activiteiten
foto: bieten- en pompoenwandeling

Organisatie

naam
Pasar Boutersem